Preloader

07-488-22-86

/ 1. 3. 2019 / DOS na poti – Zasavje in Posavje

Obvezna prijava na: https://goo.gl/forms/PAyIfXmmk2NSG2e72

»DOS na poti« je projekt Dijaške organizacije Slovenije, ideja katerega je prepoznati, nasloviti in izpostaviti dijaško ter mladinsko problematiko po posameznih slovenskih regijah, hkrati pa želimo s projektom dvigniti raven mladinske participacije na lokalnem nivoju.

Na zasavsko-posavskem dogodku se bodo z mladimi za okroglo mizo soočili predstavniki občin Krško, Brežice, Trbovlje in Zagorje. Župani bodo soočeni z vsakodnevnimi problemi dijakov, z vašimi predlogi, željami, vprašanji ter kritikami. Tako boste dijaki skupaj z njimi ter predstavniki dijakov iz Brežic, Krškega, Trbovelj in Zagorja, imeli priložnost najti in priti do ugodnih rešitev na izpostavljene probleme.

Na dogodek niste vabljeni le dijaki, temveč tudi devetošolci posavskih in zasavskih osnovnih šol, saj bomo nekaj besed spregovorili tudi o tem, kako se odločiti za nadaljevanje šolanja in kakšne so prednosti in morebitne slabosti tega, da osnovnošolci ob prehodu na višjo raven izberete lokalno srednjo šolo.

Če si želiš spremembe, imaš ideje kako bi lahko določene stvari izboljšali, te zanima participacija na mladinskem nivoju, ali pa te preprosto zanima tema dane okrogle mize, si lepo vabljen, da se nam 1. marca 2019 ob 10. uri pridružiš v Krškem mladinskem centru!

KDAJ?
1. marec 2019 ob 10:00

KJE?
Mladinski center Krško, Cesta krških žrtev 105, 8270 Krško

KDO:
Vsi dijaki in učenci 9. razredov

GOSTI:
Župan občine Krško, predstavnica Mladinskega centra Trbovlje, predstavnik Občine Zagorje, predstavnik Občine Brežice, predstavniki dijakov iz Krškega, Trbovlja, Zagorja in Brežic

Več informacij na kristijan.briski@dijaska.org

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86