Preloader

07-488-22-86

/1.7.-5.7.2019/ Španski jezikovni kamp za otroke

NOV JEZIK – NOV SVET

Dragi starši, otroci ter vsi ljubitelji zabavnih počitniških aktivnosti.
Od 1. do 5. julija 2019 se bo v prostorih Mladinskega centra Krško odvijal prvi jezikovni kamp španskega jezika. Čaka nas pester teden učenja španščine, uživanja ob ritmu njihove glasbe, priprave njihovih tipičnih jedi ter en kup preostalih prostočasnih zabavnih dogodivščin. Od vodnih iger na Bazenu Brestanica, do filmskih večerov, tekmovanja v plesnih ter pevskih ritmih do kako postati mojster španske kuhinje. Naj po vrhu vsega ne pozabimo še na učenje jezika, ki bo prisotno tako skozi učne ure kot skozi igro. Otrokom želimo pričarati sproščen teden, nova prijateljstva in seveda znanje novega jezika. Teden bo potekal v dopoldanskem času, razen v četrtek, ko bodo otroci prenočili v prostorih Mladinskega centra Krško.

PON – SRE: 9.00 – 15.00
ČET: 9.00 – (nočitev)
PET: (nočitev) – 12.00

Seveda bo organizirano JUTRANJE VARSTVO, ki se bo začelo ob zgodnjih urah (glede na potrebe staršev), do 9.00 ure pa se morajo vsi otroci zbrati za skupen začetek.
Starostna omejitev otrok je med 8 – 15 let, saj želimo povezati otroke različnih starosti, da bi se med sabo naučili lepo sodelovati ter si pomagati. Naš cilj je, da se vsakemu posamezniku približamo in ga upoštevamo ter jih hkrati povezati med sabo kot skupino. Zato bo tudi maksimalno število otrok 16. Zaradi lažjega organizacijskega poteka pa smo omejili tudi spodnjo mejo. V kolikor bo prijavljenih manj kot 6 otrok, se jezikovni kamp ne bo izvedel.
Cena na otroka znaša 150 €, v primeru, da sta iz iste družine dva, se cena dveh zniža na 270€. Cena vključuje vse potrebno (obroke, material za športne aktivnosti ter učne urice, karte za bazen, nočitev ter majčke za naše udeležence).

Kdo pa pravzaprav stoji za tem projektom?
Sem Hana Jurečič, študentka hispanistike in rusistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani ter hkrati tudi prostovoljka MC Krško. Z animacijo otrok se ukvarjam že 7 let, v katerih sem si nabrala visoko število izkušenj, med drugim tudi na počitniških kampih za otroke. Letos sem se prvič odločila za lasten projekt, saj želim združiti dve moji najljubši aktivnosti: poučevanje jezikov ter izvajanje počitniških aktivnosti.
Mojo ekipo sestavlja Ana Rabzelj, prav tako prostovoljka v MC Krško, ki naju združuje strast do dela z otroki. Ana bo skrbela, da otrokom ne bo nikoli dolgčas; njena zadolžitev so prostočasne aktivnosti. Tretja članica naše ekipe pa je Janja Murn, ki jo delo z otroki prav tako veseli in bi svojim izkušnjam rada dodala nove. Skrbela bo, da bodo otroci pridno in zdravo jedli; ona bo naša kuharska mojstrica, vmes pa bo seveda sodelovala pri skupnih aktivnostih. Vesele smo, da nas je Mladinski center Krško podprl in nam omogočil sodelovanje, da še bolj kvalitetno izpeljemo naš projekt. Skupaj želimo otrokom pričarati sproščene in zabavne počitnice!

Upam, da smo vas s kratko predstavitvijo pritegnile. Če želite o našem kampu pridobiti več informacij glede natančnega urnika aktivnosti, obrokov, obveznosti ter ostalih morebitnih vprašanj, potem prosim izpolnite obrazec, ki se nahaja na spodnji povezavi, lahko pa tudi uporabite katerega izmed navedenih kontaktov spodaj. V odgovor vam pošljemo prijavnico z dodatnimi informacijami ter hkrati odgovore na vsa vaša vprašanja.

Telefonska številka: 040-767-627
E- naslov: hanajurecic@gmail.com
Google obrazec: https://forms.gle/xykhraxHJxvcEpRn6

ROK PRIJAVE: 25. junij

Z ekipo že nestrpno pričakujemo vaše odzive in se veselimo julija, da bomo skupaj ustvarjali nove spomine!

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86