Preloader

07-488-22-86

/ 14. 11. 2017 / Premagaj strah, stres in izgorelost

Nekaj najtežjega, a nujnega, je najti pravo ravnovesje v življenju ter dobro razmeti vlogo stresa in čustev. Postavite se zase in vzpostavite trajni mir in zadovoljstvo; dobrodošli na interaktivno predavanje v MC Krško. Predava Andrej Pešec. Predavanje si bo mogoče ogledati tudi v živo preko spleta.

Vsebina:
– stres in izgorelost – najdi pravo ravnovesje
– kako do kvalitetne regeneracije
– kaj oblikuje naše občutke in strahove
– umetnost premagovanja strahu in treme
– zdrava samozavest, samopodoba in osvobojenost od mnenja drugih
– praktični primeri in metode, ki dajo čudežni rezultat
– vprašnja in odgovori.

Več na http://www.znanjezazivljenje.si/ in na facebook strani https://www.facebook.com/znanjezazivljenje/?ref=ts&fref=ts.

Predava Andrej Pešec kot strokovni sodelavec sodeluje s preko 100 zavodi za vzgojo, izobraževanje in socialo v Sloveniji in v tujini. Vodil je že preko 500 seminarjev in delavnic.

Vstopnine ni, donacija za udeležbo na predavanju je 10 eurov, ni pa pogoj. V primeru, da nikakor ne morete kriti prispevka, zelo radi pa bi prisluhnili predavanju, ste vsekakor dobrodošli in vam ni potrebno kriti donacije.

Predavanje si bo mogoče ogledati tudi preko prenosa v živo na spletu, na voljo pa bo le za prijavljene. Prenos (samo za prijavljene) bo na profilu https://www.facebook.com/znanjezazivljenje.videoprenos.5?fref=ts. Prijave in info: Andrej, andrejpesec@gmail.com.

Če bi kdo rad spremljal prenos predavanja, nikakor pa ne more kriti donacije, naj nam prosim piše in dodali vas bomo na seznam.

Več na http://www.znanjezazivljenje.si/ in na https://www.facebook.com/znanjezazivljenje/?ref=ts&fref=ts.

Vedno dobrodošli,
prosimo, povabite prijatelje,

vse dobro vsem še naprej

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86