Preloader

07-488-22-86

/ 17.10.2018 / Pot do sreče obstaja: DIAGNOZA: PRIDNA!

V ciklu predavanj Pot do sreče obstaja, ki ga že 10. leto zapored pripravljamo za vas LAS Krško, MC Krško in KD Krško, bomo tokrat gostili sociologinjo, pedagoginjo, psihoterapevtko dr. Sašo Krajnc, katere delo je usmerjeno v raziskovanje ženskosti, seksualnosti, travm in nekemičnih zasvojenosti.

Predavanje Diagnoza: pridna! nas bo poučilo o tem, kako ustvarjati izpolnjujoče odnose ne da pri tem izgubimo sami sebe. Postavljanje mej in razvijanje sposobnosti, da ljudem rečemo ne, od nas zahteva, da se ne oziramo na to, kaj si bodo o nas mislili drugi in da odgovornosti za njihovo mišljenje, čustva in vedenje ne prevzemamo nase. Že sama misel na to, da bi se prenehali obremenjevati z mislimi drugih, je pogosto za večino ljudi precej strašljiva. Pretirano pridni ljudje imajo zaradi izogibanja postavljanju meja pogosto občutek, da jih drugi izkoriščajo. Pogosto dvomijo vase, se počutijo prazni, ujeti, izčrpani ali izgoreli ter doživljajo, kot da ne morejo prositi za to, kar potrebujejo in si želijo. Kljub zunanjim dosežkom, predanosti, skrbnosti in delavnosti lahko čutijo, da ne dajejo dovolj in da bi se morali še bolj potruditi.

Na predavanju razkrivam znanja in orodja, ki vam lahko pomagajo, da izboljšate svoj občutek lastne vrednosti, prenovite svoje pomembne odnose in zaživite svoje življenje po merilih, ki si jih postavljate sami.

Organizatorji: LAS Krško, MC Krško in KD Krško

Kulturni dom Krško,  sreda, 17. 10. 2018, ob 18.00

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86