Preloader

07-488-22-86

/29.6.2019/ Predstava za otroke v Šumici – Indijančica Oranžni žarek

Letošnja novost v gozdičku pod MC Krško, ki smo ga poimenovali Šumica, so sobotne lutkovne, gledališke in cirkuške predstave namenjene otrokom.

Prvič nas bo pod krošnjami v Šumici obiskalo KU-KUC gledališče s predstavo Indijančica Oranžni žarek. Indijanski šotor bodo postavili v soboto, 29. junija ob 18h.

Indijančica Oranžni žarek je čutno potovanje za majhne in velike. Predstavo je navdihnil skrivnostni svet Indijancev. Z elementi pravljične joge, zvoki narave, orfovih glasbil in čisto prave indijanske glasbe poboža vsa naša čutila. Nežna glasbena predstava, ki govori o prijateljstvu, preprostosti in povezanosti z naravo ni klasični teater, saj občinstvo sedi okoli indijanskega šotora in skozi napeto zgodbo skupaj z indijančico ustvari prav posebno čutno pot, po kateri se vsak odpravi po svoje indijansko ime.

Z indijančico zapojejo pesem prijateljstva, prehodijo čutno pot, prejmejo indijansko ime, mavrico na lička in z njo prav posebno nalogo.

Za lažjo pripravo predstave vas vabimo, da prijavite otroke na: tanja.brate@mc-krsko.si

Lepo vabljeni v čarobno Šumico!

Predstava za otroke: Indijančica Oranžni žarek je brezplačna in bo potekala v gozdičku pod MC Krško, v soboto, 29.6.2019, ob 18h.

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86