Preloader

07-488-22-86

/ 30.11.2018 / Jacuzzy Krall (Support: Yung Voodoo & Anima)

V  MC Krško prihajajo:

★ ★ ★  JACUZZY KRALL
( »DITROJT« Ljubljana RAP )
https://www.youtube.com/watch?v=lsZ_FbOHDD8

Po izidu istoimenskega albuma konec leta 2014, uspešni promociji ter nastopu v oddaji RTV SLO Izštekani, Jacuzzy prvič prihaja v Krško.
Na koncertu bo poleg repertoarja s prvenca, predstavil še nekaj materiala za prihajajoči drugi album in nastopil z ekipo v postavi: Sergej Ranđelović RUNJOE – bobni, Andraž Mazi –kitar, Miha Meglič – kitara, Rok Škrlj – bas in Katinka Dimkaroska – back vokal.

Glasbenik in producent iz ljubljanskega DITROJTA je že več kot 20 let, z raznoraznimi projekti, del slovenske glasbene scene.
Z angažirano liriko, bogato zvočno podlago in prepričljivim nastopom, povezuje različne glasbene stile v svojstven zvočni zid.

★ ★ ★ YUNG VOODOO
https://www.youtube.com/watch?v=IENWJExl9gw

Yung Voodoo je krški reper z hip-hop skupine VanLov,
ki se predstavlja z obetavno mešanico prebrisanih
in drznih besedil ter močno udarjajočih instrumentalov.

★ ★ ★ ANIMA
Mlada DJ-ka Saša aka ANIMA, se na novo prebija v glasbeno sceno z vrtenjem house/techno glasbe. Zaradi ljubezni do elektronske glasbe in plesanja se je želela preizkusiti tudi v vlogi DJ-ke. Prve izkušnje je pridobila na DJ Akademiji v Zagrebu in tam dobila resno zanimanje za vrtenje glasbe in posledično se ji je predstavilo mnogo novih priložnosti v svetu elektronske glasbe.

VSTOPNINA: 3,00 €

—- Društvo KUD ID —-
Supported by MC Krško & VanLov

MC Krško, 30.11.2018, ob 21.30

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86