Preloader

07-488-22-86

/ 30.11.2018 / Kitarska delavnica z Dmitrijem Alperovichem

Dmitrijeva kitarska delavnica je primerna za vse kitariste, ki se počutijo, da so obtičali na določenem nivoju igranja in ne vedo kako naprej.

Dmitrijeva kitarska filozofija je, če želimo doseči konstantni napredek, moramo poznati samo eno skrivnost. Ta se imenuje ZAVEDANJE.
Zavedanje vašega telesa, tehnike, vadbe in psihološkega stanja.

Preden se odločite obiskati to delavnico, nam dopustite da vam razložimo zakaj je prava za vas.

Na tej delavnici se boste naučili opazovati svoje telo in način svojega igranja, zato da boste lahko analizirali vsak problem, ki vas ustavlja pri tem da postanete boljši kitarist.

V drugem delu se bomo posvetili vaši rutini vaje. Naučili se boste kako doseči vaše cilje pri vaji, ter kako obogatiti vaše igranje s skrivnostjo, ki je večina kitaristov ne pozna.

V tretjem delu bo fokus tehnika ter kako lahko nekaj preprostih drž in pozicij izboljša vašo kontrolo, hitrost in natančnost. Ključ je v malenkostih, zato da bo vsak našel svoj način uporabe tehnike.

V četrtem in najbolj pomembnem delu delavnice se boste naučili zelo uporabne metode in orodja sestavljanje in pisanje kitarskih solaž. Ugotovili boste kako dodati več barve vaši glasbi in kako izboljšati vaše komponiranje. Vsi vemo, da lahko odličen kitarski solo popelje skladbo na višji nivo in jo naredi nepozabno.

Jasno je, da je vsak kitarist drugačen, unikaten, ter se srečuje z vsemi mogočimi problemi in izzivi. Prav zato bo vsak imel na koncu možnost vprašanj, da vpraša Dmitrija karkoli glede igranja kitare. Tako bo vsak dobil pomoč, ter ideje ki jih bo lahko uporabil takoj po koncu delavnice.

https://www.youtube.com/watch?v=SBunKgpF77c
https://www.youtube.com/watch?v=6fLWQ5kcYcI
https://www.youtube.com/watch?v=3v0UxVBFaE8
https://www.youtube.com/watch?v=aCjEn0m4-e8

Prijava: 10 EUR
Prijave se zbirajo na: info@mc-krsko.si
Vsi kitarski virtuozi, navdušenci, začetniki…Lepo vabljeni!

MC Krško, 30.11.2018, ob 19.00

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86