Preloader

07-488-22-86

/8.7.-12.7.2019/ Počitniške aktivnosti v MC Krško

ZAPOLNJENO, NE SPREJEMAMO VEČ PRIJAV!

Mladinski center Krško ponovno organizira Počitniške aktivnosti za otroke (od 1. do 6. razreda osnovne šole), ki bodo potekale med poletnimi počitnicami od 8. julija do 12. julija 2019.

Program je obarvan s številnimi aktivnostmi, ki bodo otrokom popestrile ter zabavno zapolnile počitniški čas. Izvajali ga bodo zaposleni v MC Krško in naši prostovoljci. Aktivnosti so namenjene izkustvenemu učenju otrok, ki bodo skozi doživetja pridobili tudi nova znanja z veščinami.

V ceno programa je vključen zajtrk s kosilom in prigrizkom. Če ima vaš otrok kakšne zdravstvene posebnosti ali alergije, vas prosimo, da nas na to opozorite ob prijavi. Prav tako vas želimo spomniti, naj bodo otroci oblečeni vremenu in aktivnostim primerno ter imajo poleg ustrezne zaščite pred soncem s seboj tudi dodatna oblačila za preobleči.

Okviren program počitniških aktivnosti

PONEDELJEK, 8. 7. 2019

Delavnica robotike in programiranja z LEGO WeDo
Ustvarjalne delavnice in vodne igre v gozdičku pred MC Krško

TOREK, 9. 7. 2019

Obisk gradu Brestanica in delavnice
Igre brez meja na igrišču pred MC Krško

SREDA, 10. 7. 2019

Obisk živalskega parka na Na jasi v Selah pri Dobovi
Poligon in slackline na igrišču pred MC Krško

ČETRTEK, 11. 7. 2019

Obisk Mestega muzeja Krško in delavnica
Ustvarjalne delavnice in igre z žogo na igrišču pred MC Krško

PETEK, 12. 7. 2019

Kopanje na bazenu Brestanica, kosilo ob bazenu, igre ob bazenu

Verjamemo, da se bodo vaši otroci pri nas dobro zabavali in kaj novega naučili. Prosimo, da izpolnjeno prijavnico pošljete na naslov: MC Krško, CKŽ 105, 8270 Krško s pripisom »Za počitniške aktivnosti« ali skenirano pošljete po e-pošti na: tanja.brate@mc-krsko.si najkasneje do srede, 3. julija 2019.

Program in prijavnica sta na voljo tu: Program in prijavnica PA JULIJ 2019

V kolikor se bo vaš otrok udeležil vseh pet dni počitniških aktivnosti znaša cena programa 40€, lahko pa otroka prijavite samo na posamezne dneve počitniških aktivnosti, kar znaša 10€ na dan.

Plačilo in prijavnico lahko predhodno oddate tudi na naši INFO točki v MC Krško, sicer pa boste prijavnino poravnali starši ali vaši otroci pri mladinski delavki Tanji, na dan prihoda na počitniške aktivnosti.

Urnik počitniških aktivnosti bomo prilagajali vremenu. Zaradi lažje izvedbe programa vas prosimo naj bodo prihodi otrok točni. S podpisom tudi soglašate z varstvom pri nas in hkrati, da lahko vašega otroka fotografiramo in slike objavimo na naših spletnih straneh.

Dodatne informacije na tel. št.: 07 488 22 81 ali na e-mail: tanja.brate@mc-krsko.si.

Počitniške aktivnosti za otroke v MC Krško bodo potekale vsak dan od 8.7. do 12.7.2019, od 6:30 do 16:00h.

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86