Preloader

07-488-22-86

/ 9.11.2018 / Dialog mladih z županskimi kandidati občine Krško

Na podlagi pobude in promocije aktivne politične participacije bomo v petek, 9. 11. 2018 ob 19. uri v dvorani MC Krško organizirali odprt dialog s kandidati za bodočega župana občine Krško. Zavedamo se, da mladi največkrat nimate veliko priložnosti podati pobude, so bližajoče lokalne volitve idealna priložnost, da so vaše želje interesi in konstruktivne kritike ter pobude spremenijo v zavezujoče obljube kandidatov.

Glede na pozitiven odziv na povabilo iz strani vseh štirih kandidatov, ki se potegujejo za stolček župana občine Krško verjamemo, da imajo tudi kandidati željo po predstavitvi svojih predlogov, ki se tičejo mladih v njihovih programih za kandidaturo.

Dogodek bo moderiran in ne bo soočenje kandidatov ampak bo ODPRT DIALOG na katerem bodo kandidati odgovarjali na vprašanja mladih in vseh tistih, ki se zavzemajo za boljši jutri mladih v občini in širše.

Lokalna skupnost lahko močno doprinese mladim, s prepoznavanjem njihovih potreb in želja, z eno besedo, da jim prisluhne. Ste med to skupino mladih, ki želijo spreminjati in biti del sprememb? Lepo te vabimo, da se udeležiš dogodka in dobiš odgovore na vprašanja in pomisleke v sproščenem vzdušju našega MC-ja.

Pogovarjali se bomo z aktualnim županom mag. Miran Stanko(SLS), Dušan Dornik (SMC, DeSUS, SDS in ROK), Božidar Resnik (Dobra država) in Aleš Suša (Levica).

Dogodek bo seveda brezplačen in odprt za široko javnost, kandidati pa bodo odgovarjali na vprašanja, ki se tičejo zgolj aktualnih tem za mlade.

Če imate predloge za vprašanja kandidatom, s področij, ki zadevajo mlade, vas vabimo, da nam jih posredujete na e-mail naslov: martina.zlobko@mc-krsko.si

Veseli bomo številčnega obiska.

MC Krško, 9.11.2018, ob 19.00

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86