Preloader

07-488-22-86

Koledar dogodkov

Sep
21
sob
TURNIR V MALEM NOGOMETU
Sep 21 @ 10:00 dop – 8:00 pop
TURNIR V MALEM NOGOMETU

Mladinski center Krško prireja turnir v malem nogometu do 18 let, ki bo potekal v soboto, 21. septembra ob 10. uri na nogometnem igrišču pred MC Krško. Sistem igranja 4+1
Nagrade:

1. mesto: pokal + 7x pizza
2. mesto: pokal + 7x pijača
3. mesto: pokal + 5x pijača

Nagrajena bosta tudi najboljši strelec in vratar.
Prijave do sobote, 14. 9. 2019, na: matic.plankar@mc-krsko.si ali info@mc-krsko.si

Prijavnine ni!!

USPOSABLJANJE ZA DELO V PREVENTIVNIH SREDIŠČIH
Sep 21 @ 10:00 dop – 5:00 pop
USPOSABLJANJE ZA DELO V PREVENTIVNIH SREDIŠČIH

V soboto, 21. 9. 2019, bo v Mladinskem centru Krško potekalo enodnevno usposabljanje za prostovoljce, ki bodo delovali znotraj projekta Ras(išče) sreče v okviru PREVENTIVNIH SREDIŠČ. Na usposabljanju bodo posamezniki pridobili vse potrebne informacije in znanja za nadaljnje delo. Usposabljanje bo potekalo od 10.00 – 17.00. Poskrbeli bomo tudi za odmor s kosilom.

Prijavite se lahko tukaj.

Po opravljenem prvem delu usposabljanja, boste udeleženci opravili še praktično usposabljanje, ki bo potekalo po dogovoru s posameznimi mentorji iz različnih organizacij (Krško, Sevnica, Radeče in Bistrica ob Sotli).

Mladinski center Krško, sobota, 21. 09. 2019, ob 10.00. Usposabljanje je brezplačno.

Sep
28
sob
MC DIRENDAJ: GALAKSIJA V KOZARCU
Sep 28 @ 10:00 dop – 12:00 pop
MC DIRENDAJ: GALAKSIJA V KOZARCU

MC Direndaj se v septembru iz Šumice seli nazaj v notranje prostore MC Krško.

V soboto, 28. 9. 2019, se dobimo od 10h do 12h v seminarski sobi 1 (skozi glavni vhod, na levo in naravnost do konca hodnika), kjer bomo skupaj ustvarjali galaksije.

Tokratna delavnica bo namenjena ustvarjanju lastne galaksije v kozarcu za vlaganje. Kako bo nastala vaša mini galaksija v kozarcu naj zaenkrat ostane skrivnost … omejitev je samo vaša domišljija.

Kozarce za vlaganje, v katerih bomo ustvarili galaksijo, lahko prinesete s seboj. Vsi pripomočki in kozarci pa bodo na razpolago tudi pri nas.

Delavnica je brezplačna in je namenjena tako mlajšim kot tudi starejšim otrokom.

Zaradi lažje organizacije delavnice, vas prosim, da otroke na delavnico prijavite na: tanja.brate@mc-krsko.si

Lepo vabljeni na ustvarjanje z nami!

Okt
3
čet
USPOSABLJANJE – V POSAVJU ŽURAMO BREZ DROG IN ALKOHOLA
Okt 3 @ 5:00 pop – 8:00 pop

V MC Krško v jesenskem času pričenjamo zopet s tradicionalnim projektom V POSAVJU ŽURAMO BREZ DROG IN ALKOHOLA in vabimo nove prostovoljce k sodelovanju.

Gre za preventivni projekt, pri katerem sodelujemo z različnimi institucijami: CSD Krško, Policijska postaja Krško, Zdravstveni dom Krško ter z vsemi OŠ in SŠ v občini Krško. Z dijaki in devetošolci preživimo v pisani druščini en dan na njihovi šoli z izvedbo predavanj in delavnic. Prostovoljce vabimo k usposabljanju za izvajanje delavnic z manjšo skupino na temo zasvojenosti.

Če te zanima delo z mladostniki, če si želiš svoj prosti čas preživeti na zanimiv in koristen način in se imaš željo preizkusiti v pedagoškem delu, te vabimo k prijavi. Iščemo mlade študente, absolvente in diplomante različnih pedagoških in socialnih smeri, pa tudi tiste mlade, ki jih delo z mladimi veseli in razmišljajo o pedagoškem ali socialnem poklicu.

Za delo v projektu je predvideno usposabljanje, ki te bo opremilo z znanjem za delo. Potekalo bo v MC Krško, v četrtek, 3. 10. 2019, ob 17.00.

Informacije in prijave: mihaela.kovacic@mc-krsko.si, 041 637 662

Okt
4
pet
NADALJEVALNI TEČAJ ŠPANŠČINE
Okt 4 @ 5:00 pop – 8:00 pop

Jesen se bliža in z njo tudi naši novi jezikovni tečaji. Hana Jurečič, študentka španščine in ruščine na Filozofski fakulteti v Ljubljani je s sodelovanjem z MC Krško v preteklosti že izvajala jezikovne tečaje. V juniju je s svojo začetno skupinico zaključila Začetni tečaj španskega jezika, ki pa ga bo v oktobru nadaljevala. Zraven pa ste vabljeni seveda vsi, ki osnove španskega jezika že obvladate, da se jim pridružite na Nadaljevalnem tečaju španskega jezika.

Gre za 30-urni nadaljevalni tečaj španskega jezika, ki se bo začel izvajati v mesecu oktobru. Imeli bomo 10 srečanj po 3 šolske ure. Na tečaju bomo nadgradili znanje slovnice, se poigrali z različnimi uporabnimi tematikami, debatirali ter vadili praktično – sporazumevalne vaje za lažjo vsakodnevno uporabo jezika. Hana želi povezati svojo skupino ter ustvariti nova prijateljstva, zato bo v tečaj vključeno tudi skupinsko delo. Tečaj bo potekal ob sobotah, za natančnejšo uro in točen datum pričetka pa se bomo dogovorili na uvodnem informativnem sestanku, ki bo 4. 10. 2019, ob 17.00 v Mladinskem centru Krško. Udeležba na informativnem sestanku je brezplačna in neobvezujoča.

Cena tečaja za vse mlade (do 29. leta starosti) znaša 50,00 EUR, za vse malo manj mlade pa 80,00 EUR.

Veselimo se vašega odziva. Ne pozabite, vabljeni ste vsi, ki vam osnove španskega jezika niso tuje. Hana vas že nestrpno pričakuje.

Več info: hanajurecic@gmail.com 

Info sestanek, MC Krško, petek, 4. 10. 2019, ob 17.00

ZAČETNI TEČAJ ŠPANŠČINE
Okt 4 @ 5:00 pop – 8:00 pop
ZAČETNI TEČAJ ŠPANŠČINE

V Mladinski center Krško zopet prihajajo jezikovni tečaji. Hana Jurečič, študentka španščine in ruščine na Filozofski fakulteti v Ljubljani je s sodelovanjem z Mladinskim centrom Krško v preteklosti že izvajala jezikovne tečaje. V juniju je s svojo začetno skupinico zaključila Začetni tečaj španskega jezika. Ker pa je interes še zmeraj velik, se je odločila, da v oktobru izvede še enega. Tako da vabljeni vsi, ki želite osvojiti osnove španščine, izvedeti kaj več o kulturi ter geografiji Španije ter se približati glasbenim hitom poletja.

Gre za 30-urni začetni tečaj španskega jezika, ki se bo začel izvajati v mesecu oktobru. Imeli bomo 10 srečanj po 3 šolske ure. Na tečaju bomo osvojili osnove slovnice, se ukvarjali z osnovnim besediščem ter se dotaknili tem za lažjo praktično uporabo. Hana želi povezati svojo skupino ter ustvariti nova prijateljstva, zato bo v tečaj vključeno tudi skupinsko delo. Tečaj bo potekal ob sobotah, za natančnejšo uro in točen datum pričetka pa se bomo dogovorili na uvodnem informativnem sestanku, ki bo 4. 10. 2019, ob 17.00 v Mladinskem centru Krško. Udeležba na informativnem sestanku je brezplačna in neobvezujoča.

Cena tečaja za vse mlade (do 29. leta starosti) znaša 50,00 EUR, za vse malo manj mlade pa 80,00 EUR.

Veselimo se vašega odziva, da se bomo lahko skupaj naučili tega krasnega jezika.

Več informacij na e-mail naslovu: hanajurecic@gmail.com

Info sestanek, MC Krško, petek, 4. 10. 2019, ob 17.00

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86