Preloader

07-488-22-86

20/3/2020 ODPOVEDANO: MVP KONCERT: Kontradikshn, U$IŁ in Far Generation

Vlada obvešča, da z 10. 3. 2020 prične veljati nova uredba, ki prepoveduje zbiranje na organiziranih javnih prireditvah v zaprtih prostorih, kjer se pričakuje nad 100 ljudi.
Skladno z uredbo vas obveščamo, da odpovedujemo MVP koncert: Kontradikshn, USłL in Far Generation, ki je bil predviden v petek, 20. 3. 2020 ob 21. uri. v sklopu promocije projekta MVP – Mladi v praksi.
O novem datumu koncerta vas obvestimo naknadno.
Ostanite še naprej zdravi!
MVP – Mladi v praksi: KONCERTNA TURNEJA Kontradikshn, U$IŁ in Far Generation
Vabljeni na prvi brezplačen koncert, ki se bo zgodil v MC Krško v petek, 20. 3. 2020, ob 21.00 v sklopu koncertne turneje MVP – Mladi v praksi.
Turneja prinaša tri glasbene skupina iz treh regij, kjer se bo izvajal projekt: Kontradikshn (Krško), U$IŁ (Črnomelj) in Far generation (Celje).
Koncertna turneja se bo nadaljevala pri partnerjih projekta MCC Celjski mladinski center in MC Bit Črnomelj.
Kontradikshn
Skupina označena kot slovenska electro-rock mašina, ki na svojevrsten način zlepi skupaj nezlepljivo: breakbeatništvo, moderno elektroniko in drum’n’bass skozi (post) punk sporočila, ki so lahko intimna, osebna in odvisna od poslušalca. Sozvočje, ki rado povabi na hipnotični ples tudi ljudi z malo manj plesnimi navadami.
“Čisto zares: kako Prodigy sreča Laibach, na poti na špil srečata The Chemical Brothers in vsi skupaj zalutajo na koncert, ki se ti zgodi po dolgem času in le enkrat; spet mladi, sveži, relevantni in dostopni.” – Jaša Lorenčič, Sigic.si (Slovenski glasbeno-informacijski center)
U$IŁ
Je kitarsko bobnarski tandem, ki raziskuje izraz minimalističnega, močnega in lepega. U$IŁ sta Maksim Špelko/bobni in Janez Weiss/kitara, bobnarski set z osemstrunsko kitaro, ki ga šiba čez kitarski in bass ojačevalec. Instrumentalno. Manj je več. Klovni namesto voditeljev. Digitalna realnost. »Like« gumb ejakulacija serotonina. Pomen zreduciran na 15 sekund, 280 znakov. Subjektivno nad objektivnim, občutki nad razumom. Chewbacca obramba, postfaktičnost. Jaz, povratek in triumf Ega. Postnihilistična brezpomenskost. Beli šum. Črni šum. Kaos. QWA.
Far Generation
Je mlada štiričlanska energična celjska rock skupina. Za žur 😉
Lepo vabljeni vsi, vstopnine ni.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Povezava: www.eu-skladi.si

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86