Preloader

07-488-22-86

20. 8. 2021 / OTROŠKA PREDSTAVA: DINO IN ČAROBNI TONI

Na poletni oder pod krošnje Šumice tudi letos prihaja KU-KUC gledališče z zabavno, navihano, čarobno lepo in glasbeno obarvano otroško predstavo “DINO IN ČAROBNI TONI”.
Škrat Toni, prekaljeni glasbenik, si vse svoje škratje življenje želi priložnosti na Uradu za zvezde. In danes je njegov trenutek. Stoji pred vrati Urada za zvezde, ko zasliši glasno in nenavadno trkanje. Na vse svoje presenečenje ugotovi, da za njim v vrsti za zvezde stoji dinozaver mladiček. Uboga živalca se ne znajde na neznanem uradu, nima prijavnice in po vrhu vsega je še neznansko lačen. Škrat Toni je škrat dobrega srca, zato se odloči mladičku pomagati, ne da bi vedel, da Dino v kovčku skriva tisto, kar sam išče že vse svoje škratje življenje. Ne pomaga pa le Toni. Na pomoč priskočijo tudi otroci iz publike, saj lačni Dino ne pozna čudnih predmetov (glasbil), ki jih sreča na Uradu za zvezde. Ker pa je že od časa dinozavrov tako, da se dobro z dobrim poplača, ima tudi mali Dino na koncu za vsakega od nas prav posebno presenečenje.
Dino in Toni prideta v petek, 20. avgusta 2021, ob 17.00 v Šumico, prideš tudi ti?
Svojo udeležbo na predstavi, prosim najavite na: tanja.brate@mc-krsko.si
Za vstop je pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran), kar moramo na vhodu pregledovati. Tako, da prosimo, da pred vstopom na predstavo starejši ob 15 let pripravite ustrezna potrdila.
Hvala za razumevanje.
Se vidimo!

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86