Preloader

07-488-22-86

5/12/2019 – 7/12/2019 TABOR POKLICNIH PRILOŽNOSTI

Dragi devetošolec,

se počutiš negotovega, ker ne veš, na katero srednjo šolo se vpisati in kaj želiš v življenju početi?

Ne skrbi, podobno se počuti veliko tvojih vrstnikov. To je popolnoma normalno, saj gre za pomembne odločitve v življenju. Toda brez skrbi, da bi ti malce olajšali izbiro in te seznanili s poklicno potjo in možnostmi, ki jih imaš, smo prav zate razvili prav poseben program, Tabor poklicnih priložnosti.

Kaj bomo na taboru počeli?

Preko zabavnih delavnic bomo skupaj ugotovili, kaj je pomembno za načrtovanje poklicne in karierne poti. Obiskali bomo tudi podjetja, kjer nam bodo iz prve roke povedali in pokazali kako delujejo in kaj je potrebno za zaposlitev v določenem podjetju. Tabor bodo vodili izkušeni mentorji, mladinski delavci, ki bodo prisotni 24h/dan, tudi v nočnem času. V času obiskov podjetij nam bodo posamezne poklice in potek dela predstavili njihovi zaposleni.

Tabor bo potekal od četrtka, 5. 12. od 16. ure, do sobote, 7. 12. 2019 do 14. ure, v Mladinskem centru Krško, kjer bo poskrbljeno tudi za prehrano in nastanitev v hostlu.

Ker stroške izvedbe tabora krijemo skoraj sami, bomo zbirali prispevek 10€ na udeleženca, kar bo pokrilo vse aktivnosti, prehrano in nastanitev za udeležence, ki bodo v času tabora bivali v mladinskem hotelu (v prostorih MC Krško).

Za vse ostale informacije in dodatna pojasnila sem vam na voljo po e-pošti: tanja.brate@mc-krsko.si, ali na telefonski številki: 051 334 060 (Tanja).

Prijavnica za tabor poklicev 2019

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86