Preloader

07-488-22-86

23/8/2020 BOŠTJAN GORENC PIŽAMA IN SAŠO STARE + KONCERT BIG BAND KRŠKO

Tokrat nedelja, 23. avgusta 2020, za lažje spanje!💁‍♀️💁‍♂️🐴

ŠTEVILO OBISKOVALCEV JE OMEJENO NA 100! Prosimo vas za prehodno rezervacijo kart z izpolnitvijo slednjega obrazca!

https://forms.gle/sDTGKukxrdBEnFxi6

Če te pred koncertom slučajno zvrcne tvoja simpatija in greš z njo na randi ali pa te potrebuje sosed za premetavanje bal, ti pa si že rezerviral karto, to sporoči na: nejc.jordan@mc-krsko.si

Omogoči sedišče nekomu, ki mu je mar 😛

——————————————————————————
ZAČNEMO OB 18.00 s Stand up-om📢
NADALJUJEMO z nastopom krškega Big Banda
——————————————————————————

BOŠTJAN GORENC- PIŽAMA🤡
S stand-up komedijo se je začel ukvarjati v skupini Komikaze, nakar je samostojno pot nadaljeval s predstavo 50 odtenkov njive. Doživela je 79 ponovitev, posnetek pa se je kot prva slovenska stand-up specialka predvajal na Planet TV. S Perico Jerkovićem in Gašperjem Bergantom je ustvaril komedijo Brade, ki so jo odigrali več kot stokrat. Njegove šale se ukvarjajo z absurdnostjo sodobnega življenja in so polne besednih iger.

SAŠO STARE🤖
Sašo Stare je improvizator, komik in načeloma dober človek … razen v prometu! Sodi v mlajšo generacijo slovenskih komikov, čeprav ima po besedah njegovega zdravnika metabolizem 50 letnika. Videli ste ga lahko v oddajah “Skečoholiki”, “Stendap predstavlja”, “Zvezde Plešejo”, “Slovenija ima talent” in na oddelku s sladkarijami v bližnji trgovini.

BIG BAND KRŠKO🎺
Zlasti zaradi zadnjih 25 let neprekinjenega delovanja in strokovnega vodenja se Big band Krško danes uvršča v vrh slovenskih glasbenih ustvarjalcev. Vrhunec je orkester dosegel leta 2013 z nastopom na prestižnem Montreux Jazz Festivalu. Glasbeniki orkestra prihajajo iz vseh posavskih pihalnih orkestrov. Repertoar orkestra je raznovrsten, od big bendovske klasike do modernega jazza in pop skladb. Predano, disciplinirano in trdo delo vseh članov in članic orkestra je oplemeniteno s pozitivnimi osebnimi pristopi, medsebojno sinergijo ter kreativnostjo, ki iskri, žlahti in napaja neprekinjen glasbeni tok Big banda Krško. Big band Krško bo ob 20-letnici MC Krško nastopil s programom, zbranim iz zadnjih 20 let delovanja društva, ko je orkester večinoma vadil v prostorih današnjega MC.

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86