Preloader

07-488-22-86

/27.7.2019/ Akustični koncert v Šumici: Kaj to šumi?

V drugi izvedbi ”Kaj to šumi?” nas bodo v svet šuma popeljale Martina Olič, Naja Umek in Neža Jurečič.

Naja Umek je stara 14 let. Petja se pod mentorstvom Anje Kramar uči že peto leto. Petje ji pomeni sprostitev, poleg tega pa tudi druženje, zabavo in nove izzive.

Martina Olić, 19 let, pod mentorstvom Anje Kramar nadgrajuje svoje znanje petja že četrto leto. Petje je njena strast že od malih nog in upa, da bo uspela zgraditi kariero v glasbi ali na kakšnem drugem področju umetnosti.

Neža Jurečič, 22 let, svoje pevsko znanje s pomočjo Anje Kramar razvija že 4 leta. Z dekleti z veseljem sodeluje, saj ji ob petju v življenje prinašajo ogromno smeha in veselja.

Poglej si kako smo se imeli na prejšnem dogodku ”Kaj to šumi??”
Recap video : http://bit.ly/KajToSumi
Tjaša Žagar x Marina Olić x Tjaša Rupar – I Wont Give Up Cover : http://bit.ly/iwontgiveupcover
Slike: http://bit.ly/KajToSumiAlbum

Več o dogodku:

”Kaj to šumi??” je serija akustičnih dogodkov pod zvezdami v čarobni ”Šumici”. Na dogodkih se nam predstavijo različni mladi glasbeniki, ki z nami delijo del svoje poti.

Šum je v splošnem moteč zvok. Značilnost šuma je, da nima izrazitih tonov, ampak ima širok zvezni frekvenčni spekter. Nastane ob nepravilnem nihanju prožne snovi – strune, kože, lesene ali kovinske plošče. Pri glasbi pa ga uporabljamo kot dodatno sredstvo.

Šum je slišen kot zvok, če je priklopljen na zvočnik ali pa se prikaže kot »sneg« na televiziji. Šum lahko blokira, izkrivlja, spreminja ali posega v smisel sporočila v človeški in elektronski komunikaciji.

Šum je tudi del naše Šumice in “Kaj to šumi?” lahko izveste v soboto, 27. julija, od 21.30 ure dalje, v gozdičku pri Mladinskem centru Krško. Vstopnine ni.

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86