Preloader

07-488-22-86

25/11/2019 POT DO SREČE OBSTAJA: Povezovalna komunikacija

Pot do sreče obstaja: Povezovalna komunikacija: Ustvarjanje skrbnih, spoštljivih in opolnomočenih odnosov

Na tokratnem predavanju “Pot do sreče obstaja” bo predstavljeno nekaj veščin povezovalne komunikacije, ki lahko obogatijo in pomembno spremenijo naše odnose, saj vanje prinašajo več sproščenosti, iskrenosti in medsebojnega razumevanja, hkrati pa so tudi zelo uporabno orodje za reševanje konfliktov. V okviru interaktivnega predavanja bomo skupaj raziskovali, kaj so vzroki za naša vedenja in vedenja ljudi iz našega življenja (otroci, starši, sodelavci, stranke,…), ki nas vržejo iz tira ter kako se na njih konstruktivno odzvati.

Dmitriy Kopina in Jaka Kovač sta voditelja komunikacijskih izobraževanj, trenerja, coacha in mladinska delavca, ki se zavedata, koliko časa, energije in živcev ljudje izgubljamo zaradi komunikacijskih šumov ter se trudita na povezovalen in sočuten način komunikacijo približati na področja šolstva, športa, v uspešna podjetja in javne organizacije ter v osebne odnose.

Namen predstavitvenega predavanja bo spoznati nekaj veščin povezovalne / nenasilne komunikacije, ki jo je v 70-ih letih prejšnjega stoletja razvil ameriški psiholog dr. Marshall Rosenberg in je v tujini v zadnjem času eden izmed najbolj priznanih in vedno bolj uveljavljenih pristopov h komunikaciji na vseh področjih.

Kulturni dom Krško, ponedeljek, 25. 11. 2019, ob 18.00

Organizatorji: LAS Krško, MC Krško, KD Krško

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86