Preloader

07-488-22-86

28/8/2020 KONCERT: JEGULJA / Generator festival 2020

Za divje in prekaljene mačke ter zveri💋

Koncert: Jegulja, v petek, 28.8.2020, ob 21.00.

ŠTEVILO OBISKOVALCEV JE OMEJENO NA 100! Prosimo vas za prehodno rezervacijo kart z izpolnitvijo slednjega obrazca!

https://forms.gle/MEtGdCdvCzX9oCpCA

Če te pred koncertom slučajno zvrcne tvoja simpatija in greš z njo na randi ali pa te potrebuje sosed za premetavanje bal, ti pa si že rezerviral karto, to sporoči na: nejc.jordan@mc-krsko.si

#divjiritmi ob 21.00 👗
——————————————————————————
Jegulja je domača brezkompromisna pošast težkih, spolzkih kitarskih rifov, dodatno zasoljenih z vsakim živim nastopom. Je inštrumentalni trio s koreninami v stoner metalu, obarvan s primesmi progresive in sludgea.
Jegulja je splavila leta 2013. Jedro zasedbe kitaristov Jureta Gašperja (Uroš) in Jana Kozla (ex-Carnaval) pa je ostalo nespremenjeno do danes, le bobnarji so se čudežno menjavali. Očitno so se jim vibracije odlično poklopile z zadnjim, Juretom Kolškom, s katerim veselo žagajo že kar nekaj časa.
Po prvem kratkometražnem izidu Finesse & Mud (2014) je Jeguljin prvi studijski album, The Darkest Light, ugledal luč sveta leta 2017. Omenjeni debitantski album je bil proglašen za album leta s strani 24ur. Ves čas je Jegulja plavala po domačih in tujih koncertnih odrih, tudi vse tja do Ukrajine. V začetku letošnjega leta so izdali svoj drugi studijski album Exit Sandman, ki je prejel številne dobre kritike s strani Mladine, Odzvena in drugih medijev. Bend, ki črpa iz tradicije alternativnih trdokitarskih glasb 90ih let, je z najnovejšim izdelkom svojemu ustvarjanju dal še jasnejši in bolj edinstven izraz kot kadarkoli prej.

https://jegulja.bandcamp.com/releases https://twitter.com/666Jegulja

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86