Preloader

07-488-22-86

Kaj To Šumi? Katja Glas, Dejan Hudoklin, Kristjan Račič, Beni

V tretji izvedbi ”Kaj To Šumi??” nas bodo v svet šuma popeljali Katja Glas, Kristjan Račič, Dejan Hudoklin in Benjamin Kovač.

Katjo, Dejana in Kristjana sicer poznate kot člane zasedbe Uranium pills project, vendar sodelujejo tudi z drugimi zasedbami. V akustični zasedbi pa se jim bo pridružil še Benjamin Kovač.

Dejan Hudoklin je lani zaključil študij jazza na glasbeni akademiji v Rotterdamu na Nizozemskem. Igra v različnih v različnih jazz in drugih zasedbah.

Kristjan Račič je učitelj klavirja v Glasbeni šoli Popsi, član različnih zasedb in vse stranski vokalist kot tudi pisec proze in poezije.

Benjamin Kovač je svojo pot začel kot bobnar, kasneje pa svojo ljubezen do umetnosti prenesel tudi na fotografijo. Od lanskega leta je tudi učitelj bobnov v Glasbeni šoli Popsi.

Katja Glas je dolgoletna članica skupine Uranium pill project, kot solistka sodeluje v različnih zasedbah in vokalnih skupinah.

Poglej si kako smo se imeli na prejšnem dogodku ”Kaj To Šumi??”
Recap video : http://bit.ly/KajToSumi
Tjaša Žagar x Marina Olić x Tjaša Rupar – I Wont Give Up Cover : http://bit.ly/iwontgiveupcover
Slike: http://bit.ly/KajToSumiAlbum

Več o dogodku:

”Kaj to šumi??” je serija akustičnih dogodkov, pod zvezdami v čarobni ”Šumici”. Na dogodkih se nam predstavijo različni mladi glasbeniki, ki z nami delijo del svoje poti.

Šúm je v splošnem moteč zvok. Značilnost šuma je, da nima izrazitih tonov, ampak ima širok zvezni frekvenčni spekter. Nastane ob nepravilnem nihanju prožne snovi – strune, kože, lesene ali kovinske plošče. Pri glasbi pa ga uporabljamo kot dodatno sredstvo.

Šum je slišen kot zvok, če je priklopljen na zvočnik ali pa se prikaže kot »sneg« na televiziji .Šum lahko blokira, izkrivlja, spreminja ali posega v smisel sporočila v človeški in elektronski komunikaciji.

Šum je tudi del naše Šumice in “Kaj to Šumi” lahko izveste v soboto, 27.julija, od 21.30 ure dalje, v gozdičku pri Mladinskem centru Krško.

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86