Preloader

07-488-22-86

Koncert: Repetitor in Suzi Soprano

repetitor-plakatV Klub Mc-Krško prihajajo trenutno eden najbolj vročih alternativnih bendov, REPETITOR.  Za ogrevanje pa bo poskrbela domača glasbena skupina SUZI SOPRANO.

Repetitor, garažni rock / post-punk trio iz Beograda, Srbija, so nedvomno eden najzanimivejših in najprodornejših mladih bendov iz Balkanskega polotoka. S svojima dvema ploščama »Sve što vidim je prvi put« (Odličan Hrčak, 2008) in »Dobrodošli na okean« (Moonlee Records, 2012) so se Repetitor hitro zavihteli na vrhove lestvic, bili deležni izrazito pozitivnih kritik, s številnimi energetsko nabitimi koncerti, ki so nedvomno eno najmočnejših orožij skupine, pa tudi hitro širili svojo bazo oboževalcev. Repetitor so odigrali nešteto koncertov širom Balkana, izvedli tri evropske turneje, ter nastopili na vseh ključnih festivalih v regiji (Sziget, Exit, Pohoda, INmusic, Terraneo, SuperUho, Lent…).

Po štirih letih je beograjski garažni-postpunk- noise-rock trio Repetitor objavil novo ploščo »Gde ćeš«. Baje je druga plošča prelomna, a tudi s tretjo ga Repetitor ne lomi in ne pristaja na kompromise. Ostaja nevaren, drzen, naelektren, besen in neusmiljen, kot da mu gre za življenje ali smrt.

Vstopnina: 5 €.

Mladinski center Krško, petek, 18. 11. 2016, ob 21.30

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86