Preloader

07-488-22-86

MLADINSKE TOČKE

Mladinske točke so dislocirane enote Mladinskega centra Krško, ki delujejo v ruralnih okoljih občine Krško in so od centra oddaljeni. Radi se pohvalimo, da je program mladinskih točk unikum v Sloveniji, ponosni smo na mlade prostovoljce, ki jih vodijo. Osnovni namen MT je približati mladinske aktivnosti tudi otrokom in mladostnikom v njihovem domačem kraju. Mladinske točke so tako gibalo mladostnega vrveža v krajevnih skupnostih.

MT SENOVO
MT Senovo je prostor za druženje in ustvarjanje otrok in mladostnikov, zanjo skrbi MC Krško, prostovoljci sodelujejo pri njenih aktivnostih, je pa ne vodijo, tako kot vse ostale mladinske točke v manjših krajih.
MT RAKA
MT Raka je skupni projekt Mladinskega društva Raka, Krajevne skupnosti Raka in Mladinskega centra Krško. Na mladinski točki se zbirajo otroci vseh starosti in je za njih odlična priložnost za druženje in spoznavanje novih stvari. Raka je od Krškega zelo oddaljena in otroci imajo malo priložnosti za razne aktivnosti, zato z veseljem prihajajo na mladinsko točko, kjer jih pričakajo nasmejane animatorke.
MT VELIKI KAMEN
MTVK je skupni projekt Prostovoljnega gasilskega društva Veliki Kamen in Mladinskega centra Krško. Aktivnosti v njihovih prelepih prostorih potekajo vsak petek, zanje skrbi marljiva skupina mladih prostovoljcev.

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86