Preloader

07-488-22-86

3/10/2019 Usposabljanje V Posavju žuramo brez drog in alkohola

V MC Krško v jesenskem času pričenjamo zopet s tradicionalnim projektom V POSAVJU ŽURAMO BREZ DROG IN ALKOHOLA in vabimo nove prostovoljce k sodelovanju.

 

Gre za preventivni projekt, pri katerem sodelujemo z različnimi institucijami: CSD Krško, Policijska postaja Krško, Zdravstveni dom Krško ter z vsemi OŠ in SŠ v občini Krško. Z dijaki in devetošolci preživimo v pisani druščini en dan na njihovi šoli z izvedbo predavanj in delavnic. Prostovoljce vabimo k usposabljanju za izvajanje delavnic z manjšo skupino na temo zasvojenosti.

Če te zanima delo z mladostniki, če si želiš svoj prosti čas preživeti na zanimiv in koristen način in se imaš željo preizkusiti v pedagoškem delu, te vabimo k prijavi. Iščemo mlade študente, absolvente in diplomante različnih pedagoških in socialnih smeri, pa tudi tiste mlade, ki jih delo z mladimi veseli in razmišljajo o pedagoškem ali socialnem poklicu.

Za delo v projektu je predvideno usposabljanje, ki te bo opremilo z znanjem za delo. Potekalo bo v MC Krško, v četrtek, 3. 10. 2019, ob 17.00.

 

Informacije in prijave: mihaela.kovacic@mc-krsko.si, 041 637 662

Utrinek z usposabljanja

Organizatorji: MC Krško in LAS Krško

 

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86