Preloader

07-488-22-86

Počitniške aktivnosti julij-avgust

Mladinski center Krško glede na velik interes, zopet organizira počitniške aktivnosti za otroke (od 1. do 6. razreda osnovne šole), ki bodo potekale med poletnimi počitnicami v treh terminih. od 17.7. do 21.7.2017, v tednu od 24.7. do 28.7 ter avgusta od 14.8. do 18.8. Počitniški dnevi bodo  aktivno obarvani. Program bodo izvajali zaposleni v MC Krško in naši prostovoljci, tako domači kot tudi iz tujine. Aktivnosti so namenjene izkustvenemu učenju otrok, ki bodo skozi aktivno udejstvovanje pridobili nova znanja in veščine. Otroci bodo imeli v MC Krško zajtrk, kosilo in popoldanski prigrizek. Če ima vaš otrok kakšno alergijo, prosim da nas na to opozorite.

Verjamemo, da se bodo vaši otroci v dobri družbi in na zabaven način naučili marsikaj koristnega.

Prosimo, da izpolnjeno prijavnico iz priloge pošljete na naš naslov: MC Krško, CKŽ 105, 8270 Krško s pripisom, Za  počitniške aktivnosti ali skenirano pošljete po e-pošti: barbara.masnik@mc-krsko.si, do petka 14.07.2017. Plačilo za petdnevni program znaša 40€, lahko pa otroka prijavite samo na posamezne dnevne aktivnosti (10€ na dan). Plačilo poravnate na dan prihoda na počitniške aktivnosti.

Program aktivnosti, še oblikujemo, obljubljamo pa pester in zanimiv program, ki vam ga posredujemo takoj ko bo le-ta dokončen.

Aktivnosti bomo izvajali v primeru, da bo za posamezni termin prijavljenih vsaj 6 otrok. Termine aktivnosti, pa lahko glede na interes še dodamo.

 

V primeru lepega vremena bomo večino aktivnosti izvajali na prostem.

 

Informacije na tel.št.: 07 488 22 86 ali na e-mail: barbara.masnik@mc-krsko.si

Počitniške aktivnosti – prijavnica

Program počitniških aktivnosti

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86