Preloader

07-488-22-86

Pot do sreče obstaja: IZŠTEKANI NAJSTNIKI IN STARŠI, KI ŠTEKAJO

Cikel predavanj Pot do sreče obstaja v organizaciji LAS Krško, MC Krško in KD Krško bo v decembru zopet z vami. Tokrat pripravljamo predavanje za starše z naslovom »Izštekani najstniki in starši, ki štekajo«, ki se bo odvijalo v Kulturnem domu Krško v sredo, 7. 12. 2016, ob 19.00 uri, predavala bosta avtorja istoimenske knjižne uspešnice dr. Albert Mrgole in Leonida Mrgole.las-logo

Predavatelja, starša štirih odraslih otrok, ki preko 15 let delujeta v psihoterapevtski praksi, bosta na konkretnih zgodbah in primerih pokazala, kako ohraniti stik z otroki v težkih situacijah. V svoji praksi sta spoznala, da je stik z otrokom ključ do povezanosti, komunikacije in motiviranosti za delovanje otrok na vseh področjih, tudi na šolskem področju.

Čar njunih predavanj so konkretne in uporabne zgodbe iz življenja, ki prinašajo staršem uporabna sporočila. Na tak način je tudi napisana njuna knjiga in v tem je čar njene uporabnosti. Predavanja zakoncev Mrgole se zelo razlikujejo od klasičnih predavanj, na katera so navajeni starši. V njunem nastopu se odraža živost odnosa, ki ga živita. Njuna pripoved je neposredna, prepojena z osebnimi izkušnjami, prikazom lastnih dilem v konkretnih situacijah, ki izhajajo iz vsakdanjega družinskega življenja in so staršem blizu. Njune predstavitve so žive, konkretne in slikovite, z veliko humorja, ne uporabljata teorije, a kljub temu ohranjata visoko stopnjo strokovnosti. Vsak primer, ki ga predstavita, izhaja iz življenja, iz lastne izkušnje. Vabljeni!

Kulturni dom Krško, sreda, 7. 12. 2016, ob 18.00

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86