Preloader

07-488-22-86

“ŽURAMO” NA SPLETU

V Mladinskem centru Krško že leta uspešno izvajamo projekt “V Posavju žuramo brez drog in alkohola”, ki je namenjen učencem in dijakom posavskih osnovnih in srednjih šol. Leto 2020 je zares posebno leto, ki je od vsakega posameznika zahtevalo neizmerno veliko poguma, prilagajanja in iznajdljivosti.

Tako smo se v MC Krško odločili, da naše ˝žuranje˝ v živo, prestavimo na splet! V mesecu novembru smo tako uspešno izvedli 3 delavnice “V Posavju žuramo brez drog in alkohola” za učence na OŠ Jožeta Gorjupa Kostanjevica na Krki, OŠ Leskovec pri Krškem in OŠ Jurija Dalmatina Krško. Delavnic, ki so se izvajale v aplikaciji Zoom, se je skupno udeležilo več kot 180 učencev in 12 izvajalcev programa, ki so, s pomočjo interaktivnih video posnetkov in drugih spletnih orodij, izvajali delavnice. Čeprav malo drugačne, so bile delavnice uspešne, odzivi učencev pa zelo pozitivni kar nam daje dodatno motivacijo za nadaljnje delo.

Zahvaljujemo se vsem trem osnovnim šolam za izkazano zaupanje in se že veselimo dne, ko bomo lahko ponovno “žurali”  v živo.

Za dodatne informacije in vprašanja nas lahko pokličete na (07) 488-22-86